1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Consultatii gratuite in cadrul Conferintei Nationale a Pacientilor, editia a II-a

infopacienti_logo_micSănătatea Media Group, lider în servicii de comunicare în domeniul sănătății, anunță derularea unor activități inedite pe parcursul desfășurării celei de-a doua ediții a Conferinței Naționale a Pacienților, care se va desfășura în perioada 14-16 iunie, la Casa Universitarilor din București. Este vorba despre organizarea și funcționarea unui minicabinet medical, de serviciile căruia vor beneficia participanții la acest eveniment.

 

 

Cu alte cuvinte, pacienții care vor participa la Conferința Națională a Pacienților vor putea beneficia de consultații și investigații medicale gratuite: ecografii, teste de efort, măsurarea tensiunii arteriale, testarea glicemiei, consultații oftalmologice, consultații și proceduri dedicate afecțiunilor pneumologice - spirometrii, consultații stomatologice. De asemenea, participanții la Conferința Națională a Pacienților vor primi gratuit vouchere cu gratuități sau reduceri considerabile de preț la consultațiile și analizele efectuate în unele clinici.

Tot în cadrul Conferinței Naționale a Pacienților, ediția a II-a, Sănătatea Media Group va organiza workshopuri interactive pe diferite boli, în scopul educației medicale a participanților. Mai mult decât atât, pentru a îmbunătăți condiția pacienților, participanții la cele trei zile de dezbateri se vor putea adresa direct autorităților din domeniu pentru a-și exprima doleanțele sau dificultățile pe care le-au întâmpinat în sistemul medical românesc.

Conferința Națională a Pacienților, ediția a II-a, este un eveniment marca Sănătatea Media Group organizat în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor și Alianţa pentru Sănătate din România, sub egida Ministerului Sănătății, a Comisiei pentru Sănătate și Familie a Camerei Deputaților și a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Cei care doresc să se înscrie, o pot face online, aici, prin telefon, sunând la numărul 0752. 231. 577 sau printr-un e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Citește și:

Sanatatea Media Group organizeaza cea de-a doua editie a Conferintei Nationale a Pacientilor

Editii anterioare

Ziua Europeana a Pacientilor

mediere vladicasiasociatiibebe sanatos

Un eveniment marca


In parteneriat cu

http://www.protectiapacientilor.ro/http://www.aliantapentrusanatate.ro/

Parteneri Oficiali

Partener media principal

EXPLORE-fara-bg

Stiri Asociatii de pacienti


Parteneri Media

Social Bookmarks

facebooktwitterinrss