1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Proiectul de lege a sanatatii, gata la sfarsitul lunii iunie

sala_2"Prezentarea proiectului de lege a sănătăţii se va face la sfârşitul lunii iunie", a declarat Călin Alexandru, director în cadrul Ministerului Sănătăţii, la dezbaterea „Legislaţia – aliat sau duşman al pacienţilor din România?!".

 

"Un proiect de lege trebuie să fie foarte bine dezbătut. În momentul în care se încearcă adoptarea sub presiune a unui proiect de lege, rezultatele nu sunt cele aşteptate. Cu toate acestea, este posibil ca în noul proiect de lege al sănătății să includem şi propunerile drepturilor pacienţilor", a adăugat Călin Alexandru, director în cadrul Ministerului Sănătăţii.

În urma discuțiilor, participanţii la dezbatere, respectiv dr. Vasile Barbu, conf. univ. dr. Cristian Hotoboc, deputat Rodica Nassar, au ajuns la o concluzie comună, conform căreia sănătatea trebuie să fie o prioritate naţională.

„Legislaţia – aliat sau duşman al pacienţilor din România?!" este un eveniment marca Sănătatea Media Group, organizat în parteneriat cu Asociația Națională pentru Protecția Pacienților, susținut de Alianța pentru Sănătate din România și sponsorizat de Novartis, Bristol-Myers Squibb, Lawg, Amgen, Medcenter și Sanofi.

Citește și:

Deputatul Rodica Nassar sustine infiintarea institutiei Avocatul Pacientului

De Ziua Europeana a Pacientilor a fost infiintata institutia Avocatului Pacientului


Editii anterioare

Ziua Europeana a Pacientilor

mediere vladicasiasociatiibebe sanatos

Un eveniment marca


In parteneriat cu

http://www.protectiapacientilor.ro/http://www.aliantapentrusanatate.ro/

Parteneri Oficiali

Partener media principal

EXPLORE-fara-bg

Stiri Asociatii de pacienti


Parteneri Media

Social Bookmarks

facebooktwitterinrss